duminică, 9 iunie 2024

Votează, votul tău contează!

Astăzi e ziua cea mare. Nu e o zi oarecare. Astăzi e sărbătoare. Astăzi e zi de votare. Azi vei alege cine te va reprezenta în următorii patru sau cinci ani.

Ai așteptat mult timp ziua aceasta, dar ziua cea mare a sosit. E ziua în care tu decizi. Azi vei merge să-ți alegi reprezentanții. E democrație. E dreptul tău.

În ultima vreme ai văzut pe teleecrane și pe panouri stradale tot felul de zâmbăreți necunoscuți, care ți-au promis iubire, pace, bunăstare, toți încercând să te ademenească la urne cu mesaje îmbietoare:

Votează, votul tău contează!

Votează Frontul Sodomiei Naționale!

Votează Uniunea Sodomiților din România!

Votează Uniunea Sodomită a Maghiarilor din România!

Votează Alianța pentru Sodomizarea Românilor!

Apărător al Sodomiei Române.

Sodomia este în firea oamenilor!

Alege sodomia modernă!

Un pederast în slujba țării.

Să acuplați bine!

România analului bine făcut.

Uniți, sodomizăm toată România!

Bucuros că ai înțeles mesajele transmise și dornic să-ți exprimi dreptul democratic, te prezinți ca un cetățean responsabil, în duminica programată, la secția de votare. Acolo vei fi întâmpinat de o comisie protocolară, care te ajută amical și neinteresat în procesul electoral. Vei semna că ești de acord cu sistemul de vot și cu urmările lui, vei primi ștampila, împreună cu lista de candidați și vei păși cu încredere și speranță în cabina de vot. De alfel, cea mai importantă etapă din procesul de vot e semnătura pe care o aplici în dreptul numelui tău, în lista electorală. Nu contează cine câștigă alegerile, urmările vor fi aceleași.

De îndată ce ai pus ștampila pe candidatul ales, cabina de votare se transformă miraculos într-o cabină de teleportare. Vei fi învârtit ca într-o mașină de spălat cu o mie de rotații pe minut, îți vei pierde cunoștința și te vei trezi legat de un scaun, cu o bilă roșie în gură, într-un loc întunecat, necunoscut și rece. Fără preludiu și alte tandrețuri, vei fi luat pe la spate de cel pe care l-ai votat. Dacă ai votat un partid, o uniune, o alianță, atunci ve fi făcut poștă de toți cei de pe listă. Raporturile sexuale anale vor avea loc în fiecare zi, timp de patru sau cinci ani, în funcție de mandatul aleșilor.

Iar câtă vreme va exista democrația, va continua și procesul electoral. La următorul scrutin vei putea alege alți iubăreți necunoscuți, pentru diversitate și experiențe noi sau poți să mergi pe cărarea bătută, dacă te-ai obișnuit și-ți place sodomia. Votează, votul tău contează!