vineri, 13 august 2010

Bizonii din trafic

Bizonul este un animal ierbivor masiv din categoria rumegătoarelor, aparţinând familiei Bovidae, care a fost în trecut foarte răspândit în regiunile emisferei nordice. Bizonii sunt reprezentaţi de mai multe specii: bizonul nord-american(Bison bison), cel european, cunoscut şi ca zimbru(Bison bonasus) şi bizonul din trafic, o specie întâlnită cel mai des pe drumurile din România.

Bizonii din trafic sunt acei participanţi la trafic, care, prin acţiunile pe care le fac sau pe care nu le fac, îngreunează, pun în pericol sau chiar împiedică bunul mers al traficului. Bizonilor nu le place Codul Rutier. Ei fac orice pentru a-l încălca. Bizonii traversează strada prin locuri nepermise, depăşesc viteza legală, nu acordă prioritate, opresc, staţionează şi parchează unde au chef. Există unii bizoni care conduc fără permis de conducere sau aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia sunt cei mai periculoşi, din cauza lor producându-se foarte multe accidente.

Bizonii din trafic se deplasează în mai multe feluri: pe două roţi, pe trei roţi, pe patru roţi, pe mai multe roţi sau pe două picioare. Diferenţa dintre bizonii cu două picioare şi cei cu patru picioare e că cei din urmă sunt pe cale de dispariţie.

5 comentarii:

  1. In nici un caz nu este intalnita cel mai des in Romania. Sa nu crezi ca in alte tari nu sunt cocalari. Crezi ca in America, Anglia, Franta, sunt "tarani"? O exprimare mai corecta ar fi "taranii din romania";"bizonii din romania", etc. Parerea mea e ca dramatizati prea mult prostia. Te certi cu ei pana cand ceilalti nu mai sunt in stare sa faca diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar la noi totul depaseste orice limita!Am fost in Spania, acolo extrem de rar se intalnesc bizoni, iar cei care se intalnesc sunt romani...Asta ca sa-ti demonstrez ca romanul are ceva special in toate, spre deosebire de altii...
    Alt aspect, daca te vei certa cu un bizon, tot degeaba!...Sunt unii care, precum se nasc, asa mor!Sa nu-mi spui mie ca, de exemplu, tutele si cocalarii nu sunt tute si cocalari pe un fond genetic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei mai periculosi mi se par bizonii care nu acorda niciun fel de prioritate pe trecerile de pietoni!!!De ce crezi ca se intampla asa: pentru ca acestia, fiind baiatul ( parvenitul genetic ) lu' tata sau intretinuta ( sugatoarea atotprezenta ) lu' smecheru', stiu ca daca accidenteaza grav pe cineva ( ei distrug vieti oricum si oriunde )sau omoara pe cineva ( ei pot "omori" numai prin prezenta lor)or sa raspunda la pulivara ( pe de alta parte, asa dejectii animalice infecte, asa constiinta au...)...Ia vezi in Spania, pe o trecere de pietoni, are cineva tupeul de a nu acorda prioritate pe trecerea de pietoni?(intrebare retorica)(*ma refer aici daca nu esti puta rumancito(roman))...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bizonii sunt antiteza oilor. Ce vreau sa zic e ca Oile merg in turma, in linie daca sunt soferi, daca oaia sefa merge cu 50 la ora si restu merg cu 50 la ora, daca oaia sefa vrea sa lase cocletu sa treaca strada cu toate ca se misca ca un penis toti opresc,daca oaia sefa nu stie ca masina are 5 poate 6 viteze nici restu nu stiu. Acest post e scris in spiritul blocatarului multumit de cusca sa, sau e scris de un om care nu are ferestre la camera. oricum o minte inchisa si supusa.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai bine o minte inchisa si supusa, decat sa omor vieti sau sa marchez numai negativ destine cu inconstienta unui infect care traieste haotic si degeaba...
    daca judec un om care a comentat o proba clara ( pe baza unei foto clare ) si un om pe care nu l-am cunoscut niciodata, inseamna k poluez la greu cu hoitul meu acest pamant si asa infect...

    RăspundețiȘtergere