luni, 28 noiembrie 2011

Alin Blaine

După ce v-am făcut cunoştinţă cu Aurică, cu Gabi SIDA, cu feciorii şi cu preotul Ion Manea, a venit vremea să vă prezint un alt personaj din Tohanu Nou. Nu face politică, nu e fotbalist, nu cântă la nunţi şi la botezuri, dar are toate şansele să ajungă cel mai cunoscut fiu al satului.

Alin Blaine, căci despre el este vorba, e un tânăr iluzionist, care calcă pe urmele mult mai celebrului său tiz. De fapt, tiz e puţin spus. Alin Blaine a fost în urmă cu câţiva ani în SUA, unde a avut o bursă de studii la MIT(Massachusetts Institute of Technology). Acolo l-a cunoscut pe David Blaine, iluzionistul american de la care Alin a învăţat tot ce ştie azi şi de la care a împrumutat şi numele de scenă. Din păcate toate acestea sunt nişte minciuni gogonate. Alin Blaine nu a fost în America şi nu l-a văzut pe David Blaine decât pe YouTube. Tânărul iluzionist spune că s-a pocăit şi că nu mai vrea să trăiască în minciună, îşi cere iertare pentru că ne-a minţit atâta timp şi tot ce face acum este doar pentru "Domnul Isus Hristos". Cariera lui a început pe stradă, la fel ca cea a lui David Blaine, apoi a ajuns să fie invitat la diverse evenimente şi la televiziuni, iar acum este în plină ascensiune. Alin a ajuns s-o vrăjească chiar şi pe celebra piţipoancă naţională, Daniela Crudu, ceea ce nu e puţin lucru.

În centrul Tohanului Nou, în faţa Căminului Cultural, se făureşte în aceste zile bustul Generalului Traian Moşoiu, dar nu e imposibil ca în viitor să existe şi un bust al lui Alin Blaine. Nimic nu e imposibil. La fel cum nu a fost imposibil ca fostul slogan publicitar al companiei Adidas să fie însuşit printr-un truc de iluzionistul Alin Blaine. Impossible is nothing.

3 comentarii:

  1. o singura rectificare: nu cred, ci sunt sigur, k daniela crudu nu merita sperma mea, nici macar in gura!!!in cazul lui alin, poate, e altceva)))...

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa zona aia...Tohanul Nou, daca nu ma insel firma SPV are sediul acolo la voi , la domnu' Ovidiu ( patronul firmei ) .. si in legatura cu Cruduta..e a doua dupa Iulia , gagica lu Tanase de la Steaua care vrea sa saboteze echipa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. I find it interesting that not many people want to be on this blog..this is called the end of the movie, kids..this is the apex of the KILLING FIELDS with QUEEN.
    FOAMEA.
    Like the FOAM you get when you salivate for all that COMSTUL?
    FOAMEA.
    Like what you start to uncontrollable do when you got the METMEATE?
    FOAMEA .
    The condition arising when you get all that COSYMST with COMIESSE and MIA FARROW ?
    FOAMEA.
    FRANCE- OKLAHOMAA ARIZONA- MAINE-
    It's a DISNEY and who's to BLAME?
    CLINTON?
    BUSH?
    STING?
    RICK the PRICK?

    RăspundețiȘtergere