miercuri, 1 februarie 2017

Regimul totalitar Dragnea

Au fost alții înainte. Gheorghiu-Dej, Ceaușescu, Iliescu, Băsescu, vă spun ceva? Toți măscăricii ăștia au condus România cu mână de fier. Acuma a venit rândul unui țăran din Teleorman să conducă țara după bunul plac.

Un regim totalitar nu se instaurează peste noapte. Nu e ca și cum ai da o lege și gata, de mâine e dictatură. E nevoie de timp. E nevoie de distrugerea oricărei opoziții, prin orice mijloace: suveranitate limitată, economie planificată și centralizată, dictatura unui singur partid politic, drepturi cetățenești încălcate, justiție supusă, presă aservită, populație terorizată. Asta a făcut Dragnea în județul Teleorman și vrea să aplice același model la nivelul întregii țări.

Regimul totalitar Dragnea a început să se instaureze încet, dar sigur, chiar dacă nu avem o dată clară de start. Putem să luăm alegerile parlamentare din 2016 ca reper. De atunci a început dictatura mustăciosului. Dar nu vă speriați! Nu el conduce de fapt. E doar o marionetă! Dacă nu ajunge la plutonul de execuție, o să moară de moarte bună și apoi îi ia alta locul. Altă păpușă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu