sâmbătă, 2 aprilie 2011

The Vintage Pub

În luna Decembrie a anului trecut, a apărut un nou local în Braşov. Acesta este situat în Livada Poştei şi se numeşte The Vintage Pub. Interesant e că această construcţie modernă nu e nici vintage şi nici pub. E doar un kitsch din metal şi sticlă, dotat cu terasă, ornat cu led-uri şi cu reclame luminoase şi amplasat în locul unei foste şi actuale toalete publice. Asta pentru că toaleta publică s-a păstrat în continuare, în interiorul noii construcţii.

În vecinătatea acestei orori arhitectonice se află clădiri importante: Casa Armatei, Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu", Villa Prato şi unele case particulare cu o vechime considerabilă. În compania acestora, The Vintage Pub arată ca un căcat pe pavajul din centrul Braşovului. Asta nu-i deranjează, însă, pe oamenii cu bani din Braşov şi din alte părţi ale ţării, care vin aici să se distreze, să admire priveliştea şi să-şi cheltuiască banii.

2 comentarii:

  1. oamenii cu bani sau, mai bine spus, dejectiile animalice infecte cu bani, ce sa stie ele despre arta, estetica, design?...aceste scursuri demonice nu stiu decat sa-si cheltuie banii degeaba, sa stera la un chico, cu una chica, samd, sa traiasca dintotdeauna fara niciun D.-zeu...iti justific clar, din viata reala: vorbeste-i tu parangheliei de scripca mizeriilor despre arta, despre arhitectura, despre frumos, despre trecutul monumentelor!?(atentie!: intrebare retorica!((( )...unui parazit al banilor nu poti sa-i vorbesti despre valori...oare ce e aia o valoare, hmm???...

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord, dar zona este in vreun fel protejata, avem vreo sansa de a face o reclamatie?

    RăspundețiȘtergere